Inkoop van energie 2018-03-29T21:42:06+00:00

Inkoop van energie

Ontzorgen
E4Q neemt het beheer van energie graag van u over zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Dit betekent dat wij de volgende werkzaamheden voor u uit handen nemen:

  • aanbesteding van de leveringscontracten
  • contractmanagement
  • optimalisatie van de contracten van en met de netbeheerders en meetbedrijven
  • aanpassing van de aansluitingen.

Onafhankelijkheid
E4Q opereert volledig in uw belang en heeft dus geen voorkeur voor leveranciers. Wij werken niet met een kickback-fee (lees: verscholen opslag op de energieprijs).

Lage energieprijs
De prijs van energie wordt bepaald op de energiebeurzen. Het moment van inkoop is dus uitermate belangrijk. Wij volgen de marktontwikkelingen op de voet en kopen op die manier op een gunstig moment in. Ook minimaliseren wij de inkoopprijs door collectief aan te besteden.

No-cure-no-pay
Onze kosten kunnen op verschillende manieren worden verrekend, afhankelijk van uw wensen. E4Q werkt vooral op basis van no-cure-no-pay, waardoor u als klant geen onnodig risico loopt op kosten. Maximale kostenbesparing is daarmee zowel in uw als in ons belang.

Inkoop

E4Q zorgt voor zo gunstig mogelijke contracten. Naast de prijs zijn ook veel kwalitatieve elementen van belang.

Administratie

Onterecht gefactureerde bedragen worden teruggevorderd. Uw complete energieboekhouding wordt bijgehouden.

Beheer

Het verbruik van energie wordt nauwlettend geanalyseerd op basis van trends en ontwikkelingen. Wij benchmarken daar waar mogelijk.

Duurzaamheid

Toepassing van zonnepanelen kan tot in detail worden berekend, maar het is ook mogelijk uw CO2-footprint vast te stellen.